Paris Saint-Germain nousi lisäajan kahdella osumallaan Mestarien liigan välieriin. Eric Maxim Choupo-Moting nousi sankariksi.

PSG voitti Atalantan numeroin 1-2 (1-0) Mestarien liigan puolivälierissä Lissabonissa myöhään keskiviikkoiltana. Atalanta oli jo matkalla välieriin, mutta PSG painoi kaksi maalia 90. minuutin kohdilla ja etenee jatkoon.

Mario Pasalic vei Atalanta johtoon 27. minuutilla. Aivan ottelun lopussa kuitenkin Marquintos tasoitti 90. minuutilla ja pian perään Eric Maxim Choupo-Moting viimeisteli voittomaalin 92. minuutilla.

PSG:n brassitähti Neymar valittiin ottelun parhaaksi pelaajaksi, mutta hän antoi pystin voittomaalin tehneelle Choupo-Motingille. Hän pelasi vielä vuonna 2018 Valioliigasta tippuneessa Stokessa ja on nyt juhlittu sankari PSG:n tähtinimien rinnalla.

Choupo-Moting painaa voittomaalin

Puolivälierät 12.-15.8.

Ke 12.8. klo 22:00 Atalanta – PSG 1-2
To 13.8. klo 22:00 Leipzig – Atletico madrid
Pe 14.8. klo 22:00 Barcelona – Bayern Munchen
La 15.8. klo 22:00 Man City – Lyön

Puolivälierät, välierät ja loppuottelu pelataan 12.-23. elokuuta Lissabonissa. Kaikki ottelut pelataan tyhjille katsomoille ja ratkaistaan yksiosaisina.

— —
KATSO MYÖS: Video: Kakkosessa nähtiin maali lähes puolesta kentästä – JBK:n Rasmus Korkea-Aholta upea kanuuna