Miika Juntunen ulos KPV:sta – päävalmentajapesti kesti vain 10 päivää!

Vain 10 päivää sitten KPV:n päävalmentajaksi siirtynyt Miika Juntunen ei jatka enää joukkueen peräsimessä.

Ykkösessä alakanttiin pelannut KPV tiedottaa, että syynä päävalmentajasopimuksen purkamiseen on seuran ulkopuolelta kohdistuva paine, joka ei ole mahdollistanut valmennukselle, eikä pelaajille työrauhaa.

Tiedotteessa kerrotaan, että manageri Matti Laitinen ja koko KPV:n edustusjoukkue olivat yllättyneitä Miika Juntusen palkkaamisen aiheuttamasta kohusta, ja lopulta paineet kasvoivat liian suuriksi. Tästä syystä Juntunen siirtyy sivuun KPV:n edustusjoukkueen valmennuksesta.

KPV pelasi Juntusen komennossa viime viikolla kaksi ottelua kotikentällään. Ensin kaatui sarjajumbo SJK Akatemia numeroin 4-0, mutta sitten FF Jaro haki tylyn 0-4-vierasvoiton.

Niko Kalliokoski tulee Miika Juntusen tilalle

Vetovastuun edustusjoukkueessa ottaa valmentaja Niko Kalliokoski. Kalliokoski on kokkolalaisille erittäin tuttu entinen jalkapalloilija, joka pelasi urallaan pääosin KPV:ssa.

”Nyt on koko vihreässä perheessä aika puhaltaa yhteen hiileen”, Kalliokoski muistuttaa.

”Seuraavaksi tavoitteena on nostaa ilmapiiri takaisin tasolle, joka mahdollistaa laadukkaan harjoittelun ja sitä kautta heijastuu myös parempina suorituksina peleissä. Sarja on vielä pahasti kesken ja nyt lähdetään uudella ilmeellä keräämään pisteitä. Sarjataulukko lokakuussa kertoo mitä ollaan ansaittu, hän kertoo.

Lähde: KPV

— —

KATSO MYÖS: Video: Kakkosessa nähtiin maali lähes puolesta kentästä – JBK:n Rasmus Korkea-Aholta upea kanuuna

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here