Kuumavireinen Leicester matkaa Southamptoniin

Kuumavireinen Leicester matkaa Southamptoniin, kun Valioliigan kymmenes ottelukierros potkaistaan käyntiin St. Mary’s stadionilla. Lapulle lähdetään lyömään overia.

Valioliigan alkukausi on ollut huippusuoritus Leicesteriltä. Brendan Rodgers on tehnyt loistavaa työtä joukkueen peräsimessä. Myös muutamat onnistujat ansaitsevat erityismaininnat, nimittäin James Maddison ja Jamie Vardy ovat tehneet tuhoisaa jälkeä hyökkäyspäässä. Sen sijaan alakerran pelaajista Caglar Soyuncu ja Ricardo Pereira ovat olleet erittäin hyviä. Leicester-kannattajat ovat jopa kehuneet Soyuncua paremmaksi toppariksi kuin Harry Maguirea, joka jätti seuran kesällä.

Leicester on 17 pisteellä kolmantena Valioliigassa, tasapisteissä Chelsean kanssa. Tämän kauden jälkeen onkin mahdollista, että Leicester palaa eurokentille muutaman vuoden tauon jälkeen. Viiteen edelliseen otteluun The Foxes on voittanut Burnleyn, Newcastlen ja Tottenhamin kotikentällään, mutta hävinnyt vierasottelunsa Liverpoolille ja Manchester Unitedille. Joukkue onkin ollut Valioliigan paras kotijengi, mutta vieraissa on ollut haastavampaa.

Southamptonin alkukausi on ollut vaikeuksia täynnä. Se on edelleen ilman voittoa kotistadionillaan. Neljä edellistä matsia on tuonut pistetilille yhden ainoan pojon ja tänään joukkue saa todella onnistua, mikäli Soton mielii kurssinsa kääntää. The Saints on viime kauden tyyliin jälleen putoamisviivan paikkeilla. Hyökkäyspäässä ex-Liverpool kärki Danny Ings on pelannut kohtalaisesti, mutta puolustus on vuotanut. Ings on osunut kolmessa edellisessä Valioliigan ottelussa vastustajan verkkoon.

Tänään Leicester saa kovaa vieraskerrointa, johon tarttuminen ei olisi huono vaihtoehto. Allekirjoittanut kuitenkin uskoo, että tänään maaleja nähdään reippaasti. Leicesterin hyökkäyspeli yhdistettynä Sotonin heikkoon puolustukseen tuottaa varmasti vaarallisia tilanteita runsaasti. Myös Southampton luo maalipaikkoja, joten jos Danny Ings jatkaa hyviä otteitaan, myös kotijoukkueella voi olla mahdollisuuksia yllättää tänään.

Pelivihje: Ottelussa yli 2.5 maalia (1.95 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Katso video: Veikkausliigan karsintojen avausosassa maaliton tasuri – vietiinkö KPV:ltä rankkari?

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here