Perjantaivalinnat Espanjasta ja Hollannista

Viikonloppu lähestyy, ja sehän tarkoittaa aina jalkapallon muotoista erektiota. Norwich ja Manchester United käyvät putoamiskamppailuaan sunnuntaina, kun taas KPV ja TPS työstävät omaa meisselinmittaussessiotaan Veikkausliigapaikkaan liittyen. Ihanaa! Itse keskityn kuitenkin edelleen perjantaihin sekä muutamaan muuhun myräkkään.

Villarreal – Alaves

Villarreal on vääntänyt alkukauden matsinsa kutakuinkin odotetunlaisesti, Alaves jopa yläkanttiin. Alaves on elänyt pitkälti kotiotteluillaan, vieraissa on ollut vaikeaa (saaliina alkukauden neljästä vieraspelistä yksi piste, kahdeksan päästettyä ja kaksi tehtyä maalia). Villarreal ei ole tämän kauden kotimatsejaan sarjassa vielä hävinnyt – neljästä ensimmäisestä kotikoitoksesta on irronnut kaksi selkeää voittoa (Betis ja Valladolid) sekä tasapelit Real Madridia (2-2) ja Granadaa (4-4) vastaan.

Villarreal on tykitellyt alkukauden yhdeksässä ottelussaan Barcelonan jälkeen toiseksi eniten maaleja. Neljässä kotipelissä vastustajan verkko on heilunut peräti 13 kertaa, enkä näe liian montaa syytä, miksei maalinteko onnistuisi tänäänkin. Villarreal on varsinkin kotiotteluissaan aggressiivinen ensimmäisistä minuuteista lähtien, ja myös tänään saa vierailijan puolustus tuskailla isäntänsä ärhäkän yläkerran kanssa.

Villarreal pääsee otteluun paria koko alkukauden nokkahuiluosastolla lojunutta pitkäaikaispotilasta lukuunottamatta parhaillaan, Alavesin riveistä puuttuvat keskikentällä hääräilevä Tomas Pina sekä puolustuksessa kikkaileva Rodrigo Ely.

Pelivalinta

Villarrealin kotivire on kova, ja kun maalinteko ei ole tuottanut ongelmaa, näen Alavesin nöyrtyvän vähintään pari kertaa. Sinällään rajoilla liikkuva Villarreal o1,5 kertoimella 1,65 kelpasi lapulle.

Excelsior – Jong Ajax

Kyllä, on aika iskeä Hollannin Jupiler Leagueen. Muodostan tänään singleä aina riskikkäämmän tuplan, jossa Villarreal saa kaverikseen aina niin fantsun hollantilaisen hönötyksen.

Ajaxin ryhmät rämpivät tällä hetkellä raskaan viikon pyörteissä; viime viikonloppuna skulailtiin kotoista sarjaa, keskiviikkona Mestarien liigaa ja viikonloppuna taas sarjaa. Rasitus koskee myös Ajaxin junioriosastoa, joka dilkkaili keskiviikkona UEFA Youth Leaguen parissa Chelsean nuorisoryhmää vastaan. Vain kaksi päivää myöhemmin pitäisi vääntää Hollannin ykköstä, ja kun ykkösryhmälläkin on pääsarjaottelu sunnuntaina, ei apuja tarvitse liikaa edareilta odotella. Ajaxillahan materiaalia riittää, mutta itse odottelen suorastaan jännäkakka housuissa, millainen osasto nurmelle lopulta illalla vaeltaa.

Sarjavitosen ja -nelosen välisestä taistosta tulee varmasti enemmän kuin mielenkiintoinen, mutta kyllähän kotijoukkue Excelsior nyt selkeää rasitusetua matsiin saa. Excelsiorin koti- ja vierasesitykset ovat olleet kuin Tauskin yö ja päivä – kotona kulkee erittäin maukkaasti, vieraissa ei. Joukkue tähyää seurajohdon mukaan välitöntä nousua takaisin pääsarjaan, ja alkukauden jälkeen kaikki näyttääkin hyvältä.

Excelsior on voittanut kaikki alkukauden viisi sarjaotteluaan paukutellen niissä peräti 17 maalia. Vastassa on riplaillut sekä ylemmän että alemman kastin joukkueita. Ryhmä tyytyi kauden ensimmäisessä kotirimpuilussaan ”ainoastaan kahteen maaliin”, muissa kotiotteluissa vierailijoiden verkko on heilunut vähintään kolmesti. Avauksen veivareista sivussa on illalla ainoastaan puolustaja Horemans, joten kokoonpano-ongelmia ei juurikaan ole.

Pelivalinta

Jong Ajaxin nuoriin kohdistuva rasitus, Excelsiorin kotietu sekä kotijoukkueen vahvahko materiaali ovat tekijöitä, jotka saavat luottamaan maaleihin. Totaali-overit eivät kiinnosta, mutta kertoimella 1,61 marinoitu Excelsior o1,5 juuri ja juuri kiinnostaa.

Sellaista tällä kertaa, pelionnea kaikille lappua sisään tunkeville.

Lisää futiskertoimia tästä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here