Puolustajakonkari Kari Arkivuo palaa FC Lahteen

kari arkivuo huuhkajat puoliaika

Veikkausliigassa pelaava FC Lahti ja 36-vuotias puolustaja Kari Arkivuo ovat tehneet yksivuotisen pelaajasopimuksen.

Arkivuo palaa Lahteen Ruotsin pääsarjaseura BK Häckenistä. Hän on lahtelaisen jalkapallokoulun kasvatti ja debytoi FC Lahden paidassa jo vuonna 2001.

FC Lahdesta Arkivuo siirtyi kauden 2005 päätteeksi Norjaan Sandefjordiin. Kolmen Norjan kauden jälkeen tie vei hänet Hollantiin Go Ahead Eaglesin riveihin. Vuodesta 2010 asti Arkivuo edusti BK Häckeniä, jonka riveissä lahtelaisväkkärä voitti muun muassa kahdesti Ruotsin Cupin. Yhteensä otteluita Häckenissä on kertynyt jo komeat 228, joista 193 pääsarjassa. Häckenillä kautta on jäljellä kahden ottelun verran.

Kari Arkivuo innoissaan paluusta

Arkivuo itse on erittäin innoissaan paluustaan. Hän kokee tuovansa joukkueeseen kokemusta ja esimerkkiä nuorille pelaajille. Tulevasta roolistaan hän ei osaa vielä sanoa.

”Minulla on aivan loistavat fiilikset. Paljon on tapahtunut, kun edellisen kerran juoksin Stadionin nurmella. Voin katsoa ylpeänä uraani, että olen ollut päässyt pelaamaan ulkomailla ja Suomen maajoukkueessa. Tarkempi roolini selviää myöhemmin, mutta minulta luonnistuu yhä laitapelaajan roolit niin ylempänä kuin alempanakin, Arkivuo naurahtaa FC Lahden nettisivuilla.

Arkivuo on pelannut FC Lahden paidassa 101 Veikkausliigaottelua, joissa on syntynyt komeat 12 maalia. Lisäksi hän on pelannut 56 maaottelua, joissa hän on tehnyt yhden maalin. Arkivuo on urallaan kantanut myös maajoukkueen kapteeninnauhaa.

Lähde: FC Lahti 

— —
KATSO MYÖS: Video: KuPS on Veikkausliigan mestari 2019 – kuopiolaiset juhlivat!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän