Video: Veikkausliigan karsintojen avausosassa maaliton tasuri – vietiinkö KPV:ltä rankkari?

Veikkausliigan karsintojen avausosaottelu TPS:n ja KPV:n välillä päättyi maalittomaan tasuriin. KPV:ltä saatettiin viedä selkeä rankkari. 

TPS ja KPV pelasivat maalittoman tasapelin Veikkausliigan karsintojen avausosaottelussa torstaina Veritas Stadionilla Turussa. KPV:lla oli ottelussa muutama loistopaikka ja eniten puhetta aiheuttanut tilanne nähtiin ottelun lopussa.

KPV:n Joni Mäkelä pääsi lisäajalla murtautumaan TPS:n boxissa pakkien välistä, mutta hänet kaadettiin. Erotuomari ei kuitenkaan viheltänyt pilliinsä ja näin TPS pelastui rankkarilta.

Toinen ja ratkaiseva karsintaottelu pelataan sunnuntaina. Ja ottelun pelipaikkakunta ja aloitusaika eivät ole vielä selvillä! Nimittäin Palloliitto tekee päätöksen pelipaikasta perjantaina. Ottelu pyritään pelaamaan Kokkolassa, mutta vetisten olosuhteiden takia edessä saattaa olla siirto Seinäjoelle.

Tämä olisi voinut olla rankkari

Jos video ei jostain syystä aukea, niin voit katsoa sen myös TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Video: KuPS on Veikkausliigan mestari 2019 – kuopiolaiset juhlivat!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here