Jalkapallon Ykkösessä pelattiin maanantai-iltana kaksi ottelua. KPV-kapteeni laukoi näyttävän vapaapotkumaalin Vaasassa.

VPS:n ja KPV:n välinen Ykkösen ottelu päättyi tasanumeroihin 2-2 (1-1) maanantaina Vaasassa. Ottelussa nähtiin pari hienoa maalia.

KPV meni 0-1-johtoon 20. minuutilla, kun Adam Vidjeskogin keskitys leijaili kauniisti maaliin. VPS-kapteeni Sebastian Strandvall tasoitti rankkarista 33. minuutilla.

Kokkolalaisten 26-vuotias kreikkalaiskapteeni Charalampos Chantzopoulos pamautti tyylikkään vaparimaalin 53. minuutilla. 17 metristä lähtenyt kuti suuntautui oikeaan yläkulmaan. Vaasalaisten hyökkääjätähti Kalle Multanen kuitenkin tasoitti 58. minuutilla loppunumeroiksi 2-2.

Illan toisessa ottelussa sarjan ehkäpä suurin ennakkosuosikki TPS hävisi kotonaan FF Jarolle numeroin 1-2. TPS on kerännyt kolmesta ottelustaan vain kaksi pistettä.

— —
KATSO MYÖS: Video: Gnistan-maalivahdilta karmea moka – porilaislegenda Samu-Petteri Mäkelä rankaisi