Jalkapallon Ykkösessä pelattiin sunnuntaina kolme ottelua. MuSan hyökkääjäkonkari Samu-Petteri Mäkelä sai tehtyä melkoisen lahjamaalin.

Gnistanin ja MuSan välinen Ykkösen ottelu päättyi tasanumeroihin 1-1 (0-1) sunnuntaina.

MuSa meni vierasjohtoon 28. minuutilla, kun Ykkösen debyyttiotteluaan pelannut Gnistan-molari Samu Volotinen antoi todella kehnon syötön suoraan John Frederiksenin päähän, joka syötti pallon 34-vuotiaalle porilaisikoni Samu-Petteri Mäkelälle – ja pallo maaliin. Gnistan tuli kuitenkin tasoihin 64. minuutilla Pasi Forsmannin kauniilla vaparilla.

— —
KATSO MYÖS: Jalkapallon EM-kisojen 2021 otteluohjelma – Yle näyttää kaikki matsit