Tuplaukseen kiinni kaksin käsin Allsvenskanin muodossa

Tuplaukseen tartutaan tämän viikon alkajaisiksi kiinni kaksin käsin Allsvenskanin muodossa. Isoihin hevosiin luotetaan.

Coolbet: Parhaat kertoimet ja kampanjat!

Tuplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) maanantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 5000€ jackpotiin!

Tuplauksen maanantaivalikoima ei varsinaisesti päätä huimaa, mutta kelvollinen kattaus saadaan länsinaapuruston futisvalikoimasta. Etenkin silmään pistää Malmön kotikamppailu Kalmaria vastaan, jossa isännät luonnollisesti selkeähkö ennakkosuosikki.

Tähän Malmön kotivoiton oheen kun nostetaan vielä yli 1.5 maalin ylitys, niin aletaan päästä haluttuihin kertoimiin. Ruotsin ylivoimainen ykkönen joka kauteen lähdettäessä tuskin kompuroi kotonaan Kalmaria vastaan, eikä overin pitäisi muodostua ongelmaksi alkukauden pelejä silmällä pitäen. Malmön otteluissa on nähty sarjan toiseksi eniten maaleja, heti Hammarbyn jälkeen.

Vaaditun kertoimen täyttämiseksi nostetaan kyytipojaksi vielä Gnagetin maali Östersundsin vieraana. AIK myös oletettavasti ennakkosuosikki tähän taisteluun ja vaikkei voittoa tulisikaan, on vähintään maali odotuksissa tukholmalaisille. Östersundsin puolustus kun ei mitään sarjan kärkipäätä tunnu olevan tälläkään kaudella.

TUPLAUKSEEN!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here