Kolumbia selkeään voittoon – Puolan tie nousi pystyyn

Puolan taival MM-kisoissa ei jatku alkulohkon jälkeen. Asia varmistui, kun Kolumbia otti selkeän 3-0-voiton sunnuntai-iltana.

Viikkon päättäneessä kamppailussa maalinteon aloitti avauspuolikkaalla Kolumbian puolustaja Yerry Mina. Falcao lisäsi läpiajosta lukemiksi 2-0 toisella puoliajalla ja Juan Cuadrado viimeisteli loppulukemiksi 3-0 James Rodriguezin upeasta syötöstä.

Ennakkokaavailuissa tasaiseksi povaillun H-lohkon jatkopaikat ratkeavat Kolumbian, Senegalin ja Japanin kesken. Puola on edelleen nollassa pisteessä, eikä sillä ole enää mahdollisuuksia jatkopaikkaan.

Japani ja Senegal pelasivat aikaisemmin sunnuntaina vastakkain. Ottelu päättyi tasan 2-2. Näin ollen Japanilla ja Senegalilla on molemmilla neljä pistettä, kun taas Kolumbialla pisteitä on kolme.

Päätöskierroksella Kolumbia ja Senegal pelaavat vastakkain, Japani puolestaan pelaa toistaiseksi maaleitta pelannutta Puolaa vastaan.

Maanantaina pelataan seuraavasti:

17:00 Saudi-Arabia – Egypti
17:00 Uruguay – Venäjä
21:00 Espanja – Marokko
21:00 Iran – Portugali

Lisää luettavaa: MM-kisat.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here