Englanti järjesti maalijuhlat Panamaa vastaan – Kanelle hattutemppu!

Ruotsi - Englanti harry kane

Englanti ei jättänyt Panamalle mitään mahdollisuuksia sunnuntaina H-lohkon kamppailussa. Harry Kane iski ottelussa kolme maalia ja nousi maalipörssin kärkeen, kun Englanti nuiji Panaman 6–1 (5–0).

Englanti niputti MM-kisojen toisen ottelunsa H-lohkossa jo ensimmäisellä puoliajalla, kun maa onnistui tekemään viisi maalia Panaman verkkoon. John Stones ja Harry Kane viimeistelivät molemmat ensimmäisellä jaksolla kaksi maalia ja Jesse Lingard yhden. Kanen molemmat maalit syntyivät rangaistuspotkuista.

Toisella jaksolla englantilaisten tahti hieman tasoittui, mutta tunnin pelin jälkeen Kane onnistui viimeistelemään hattutempun hieman onnekkaalla osumalla. Samalla Englannin kapteeni nousi viidellä maalillaan maalipörssin kärkeen ohi Cristiano Ronaldon ja Romelu Lukakun.

Kun ottelua oli jäljellä reilut kymmenen minuuttia, vaihdosta kentälle tullut Felipe Baloy teki Panamalle vielä maan historian ensimmäisen MM-maalin. 6–1-kavennus ei kuitenkaan enää auttanut Panamaa nousemaan mukaan peliin, vaan englantilaiset veivät pisteet suvereenisti.

Sunnuntaina vielä kaksi matsia

Su 24.06. klo 15.00: Englanti–Panama 6–1 (5–0)
Su 24.06. klo 18.00: Japani–Senegal
Su 24.06. klo 21.00: Puola–Kolumbia

Lisää luettavaa: MM-kisat 2018

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here