Klubi aloittaa eurotaipaleen kotonaan

Klubi aloittaa Mestarien liigan karsinnat kotonaan, kun Färsaarilta saapuu vieraita Helsinkiin. HB Torshavn on Färsaarten hallitseva mestari ja maan historian menestyksekkäin seura. Helsinkiläisseuralla on kokemusta färsaarelaisista, sillä viime vuoden karsinnoissa vastassa oli Vikingur. Tällöin HJK selvitti otteluparin selvin lukemin. Jatkoon pitäisi tästäkin mennä ellemme ihmeitä näe.

HJK on piristynyt viime aikoina. Penkin alle mennyt alkukausi sai aikaan epätoivoa joukkueen kannattajissa, kun Suomen Cupissa joukkue jäi alkulohkoon ja Veikkausliigassa oltiin kaukana kärjestä. Päävalmentaja Mika Lehkosuo vapautettiin tehtävistään toukokuussa ja tilalle astui seuralle entuudestaan tuttu Toni Koskela. Koskelan tulon myötä kurssi kääntyi ja Klubi on palannut voittojen tielle Veikkausliigassa. Tämä tietää hyvää tulevaa otteluparia varten.

Osallistu Coolbetin kesätehtäviin ja voita palkintoja

HB Torshavn on Färsaarten sarjassa tällä hetkellä viidentenä. Joukkueella ei ole siis ollut toivotun hyvä alkukausi, mutta viime aikoina Torshavn on ollut paljon paremmassa iskussa. Tämä ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa, että HJK on selvä ennakkosuosikki tähän ottelupariin.

Kertoimet antavat Klubin kotivoitolle kertoimen 1.18, joka kuvaa paljolti voimasuhteita. Murskajaisia en silti lähde odottamaan, eikä HJK ole voittanut edellisestä kuudesta kotipelistään kuin yhden. Mielenkiintoista on nähdä, nähdäänkö Klubin kokoonpanossa rotaatiota vai onko kentällä paras miehistö. Tulosvedossa 1/2-0 voi olla lähellä totuutta, jonka myötä lapulle lähtee kelpo kertoimella alle 2.5 maalia.

Pelivihje: Alle 2.5 maalia (2.28 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: VPS antoi potkut päävalmentaja Petri Vuoriselle

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here