Paolo Di Canio 51 vuotta – tässä videokooste futispersoonan onnistumisista ja kohuista

futispersoonan

Paolo Di Canio täyttää tänään tiistaina 51 vuotta. Oikein hyvää syntymäpäivää! Futispersoonan tempaukset eivät unohdu!

Di Canio pelasi varsin mukiinmenevän ja kunnioitettavan pitkän ammattilaisuran vuosien 1985 ja 2008 välisenä aikana. Tuohon aikakauteen mahtuu paljon tunteita, upeita hetkiä – ja monta kohua. Muun muassa miehen pelatessa Sheffield Wednesdayssa vuonna 1998 hän sai punaisen kortin erotuomari Paul Alcockilta.

Heti ulosajon saatuaan raivostunut Di Canio tönäisi erotuomaria, joka horjahteli taaksepäin aivan naurettavan kömpelösti ja lopulta keräili. Di Caniolle mätkäistiin lopulta 11 ottelun pelikielto sekä 10 000 punnan sakot. Ja tuo oli vain yksi lukuisista oudoista kohuista miehen uralla.

TSEKKAA TÄMÄ:

Kohujen ohella mies oli myös Fair play -hengessä mukana. Pelatessaan West Hamissa kaudella 2001 hänet myös palkittiin myöhemmine tästä hienosta eleestään. West Hamin ja Evertonin välinen ottelu oli tilanteessa 1-1 ja Di Caniolla oli hyvä maalipaikka ottelun lopulla, mutta mies otti pallon käsiinsä maalin yrittämisen sijaan, sillä Evertonin maalivahti Paul Gerrard makasi loukkaantuneena maassa.

Di Canio pelasi urallaan Sheffield Wednesdayn ja West hamin lisäksi muun muassa Juventuksessa, Milanissa, Glasgow Celticissä sekä Laziossa. Peliuran jälkeen mies on ollut mukana myös valmennustouhuissa.

Futispersoonan onnistumisia ja kohuja

Jos video ei jostain syystä aukea, niin voit katsoa sen myös TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Erikoinen maalivahtien vaihtokauppa maaliin – brassiveskari siirtyy Barcelonaan

 

Edellinen artikkeliGhana hoitaa jatkopaikan Tunisian kustannuksella
Seuraava artikkeliKlubi aloittaa eurotaipaleen kotonaan

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän