VPS antoi potkut päävalmentaja Petri Vuoriselle

Veikkausliigan jumbopaikalla majaileva Vaasan Palloseura on antanut potkut päävalmentaja Petri Vuoriselle. Seura tiedotti asiasta maanantaina.

VPS:n joukkuetta johtaa maanantaista lähtien Christian Sund, joka on toiminut VPS:n valmennustiimissä vuoden 2018 lopusta lähtien.

Vuorisen lisäksi valmennustiimissä toimineet fysiikkavalmentaja Carlos Fradão sekä videoanalyytikko Rodrigo Picchioni siirtyvät myös sivuun. Valmennustiimissä jatkaa Sundin lisäksi Henri Sillanpää.

”Kulunut kausi on ollut tuloksellisesti ja pääosin ilmeeltäänkin vaikea – erityisesti hävityn Suomen Cupin semifinaalin jälkeen trendi oli merkittävästi laskeva. Maaottelutauon jälkeen näimme peleissä hetkiä, joissa muutosta parempaan oli nähtävissä, mutta lopulta ei riittävästi”, kommentoi VPS:n hallituksen puheenjohtaja Riku Asukas seuran nettisivuilla.

”Joukkueen pitää yhdessä valmennuksen kanssa kaivaa Raitasydän ja taistelumieli isosti esiin jatkossa. Tilanteemme on haastava muttei mahdoton”, Asukas jatkaa.

VPS hävisi viime lauantaina KPV:lle numeroin 2-1 ja tipahti jumbopaikalle. Vaasalaisjoukkue on pelannut kuluvalla kaudella Veikkausliigassa 14 ottelua, joista saaliina on ainoastaan seitsemän tasapelipistettä. Avausvoitto odottaa yhä itseään. VPS kohtaa Sundin johdolla SJK:n seuraavassa ottelussaan Seinäjoella lauantaina 13.7.

Petri Vuoriselle potkut – mies jakaa vuolaat kiitokset seuralle

Tarinani Vepsussa alkoi noin 12 vuotta sitten. Tarina on ollut hieno ja seurassa on tapahtunut kehitystä sen jälkeen, kun tulin tänne. Olen valmentajana ja ihmisenä paljon parempi kuin 12 vuotta sitten. Olen kehittynyt tämän katon alla.

Olen saanut tehdä töitä hienojen ihmisten kanssa näiden vuosien aikana ja en pysty kiittämään kaikkia tarpeeksi. Täällä on syntynyt elämänpituisia suhteita ja rakkauteni lajia kohtaan on syventynyt. Valitettavasti tämän kauden vaikeudet ovat jatkuneet liian pitkään ja ymmärrän täysin, että näin käy.

Näiden vuosien aikana olen valmentajana ja osana joukkuetta saanut kokea koko jalkapallon tunneskaalan. Olen kokenut säilymisestä taistelun, keskikastissa pelaamisen ja mitalitaistelun. Kohokohtana päävalmentajana olivat säilyminen vuonna 2015 ja europelit vuonna 2017. Ljubljana- ja Bröndby-otteluista puhutaan vieläkin ympäri Suomea. Toivon, että saan myös tulevaisuudessa samanlaisia kokemuksia.

Haluan kiittää kaikkia tämän kauden valtavasta työmäärästä ja sitoutumisesta joukkueen tekemiseen. Nyt tämä tarina loppuu ja uudet jatkavat. Itse aloitin tulikasteeni päävalmentajana vuonna 2009 taskussa B-lisenssikoulutus ja tartuin tilaisuuteen kovalla itseluottamuksella. Nyt Crisu on tekemässä samaa tarinaa, mutta paremmilla edellytyksillä kuin minä silloin. Toivon koko sydämeni pohjasta, että joukkue onnistuu loppukauden tavoitteissaan.

Tulen kannustamaan Vepsua koko loppukauden ajan ja toivon, että kaikki vaasalaiset tekevät samoin. Tulen nyt kesällä viettämään enemmän aikaa tyttöjeni ja perheeni kanssa kuin olen ehtinyt kahteentoista vuoteen.

Lähde: VPS

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here