Klassikkovideo: Jani Virtasen hevosenpotku keväältä 2011

Jani Virtasen tajuton vasemman jalan laukaus upposi upeasti verkkoon vuonna 2011 pelatussa JJK:n ja KuPS:n välisessä ottelussa. 

Suomifutiksen takavuosien huippuhetkiä esiin nostava Futiskalenteri muisteli tänään tasan kahdeksan vuotta sitten nähtyä maalia. Kyseesä oli niin sanottu Järvi-Suomen Derby, eli JJK:n ja KuPS:n välinen Veikkausliigan ottelu. Ottelu pelattiin legendaarisella, joskin sateisella Harjun stadionilla, jonka vierestä kulkee muun muassa Rallin MM-sarjan erikoiskoe.

Käsittämättömän hienon laukauksen kuopiolaisten maaliin upottanut Jani Virtanen on nykyisin 31-vuotias, ja hän edustaa synnyinkaupunkinsa FC TPS:ää Ykkösessä. Lempinimellä Jamppa tunnettava Virtanen oli aikanaan yksi suomalaisen futiksen kuumimmista lupauksista. Hän siirtyikin maineikkaan Udinesen organisaatioon olleessaan vain 18-vuotias.

Ura italian kentällä ei auennut Sorrentoon suuntautuneen lainapestinkään aikana, jonka jälkee Virtanen on edustanut TPS:n ja JJK:n lisäsi muun muassa venäläistä Khimikiä sekä FF Jaroa.

Jani Virtasen laukaus onnistui upeasti

https://twitter.com/futiskalenteri/status/1131415471323078657

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

– – – – – –

Katso myös: Mika Lehkosuo sai potkut – Toni Koskela on HJK:n uusi valmentaja!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here