Klassikkovideo: Jani Virtasen hevosenpotku keväältä 2011

Jani Virtasen tajuton vasemman jalan laukaus upposi upeasti verkkoon vuonna 2011 pelatussa JJK:n ja KuPS:n välisessä ottelussa. 

Suomifutiksen takavuosien huippuhetkiä esiin nostava Futiskalenteri muisteli tänään tasan kahdeksan vuotta sitten nähtyä maalia. Kyseesä oli niin sanottu Järvi-Suomen Derby, eli JJK:n ja KuPS:n välinen Veikkausliigan ottelu. Ottelu pelattiin legendaarisella, joskin sateisella Harjun stadionilla, jonka vierestä kulkee muun muassa Rallin MM-sarjan erikoiskoe.

Käsittämättömän hienon laukauksen kuopiolaisten maaliin upottanut Jani Virtanen on nykyisin 31-vuotias, ja hän edustaa synnyinkaupunkinsa FC TPS:ää Ykkösessä. Lempinimellä Jamppa tunnettava Virtanen oli aikanaan yksi suomalaisen futiksen kuumimmista lupauksista. Hän siirtyikin maineikkaan Udinesen organisaatioon olleessaan vain 18-vuotias.

Ura italian kentällä ei auennut Sorrentoon suuntautuneen lainapestinkään aikana, jonka jälkee Virtanen on edustanut TPS:n ja JJK:n lisäsi muun muassa venäläistä Khimikiä sekä FF Jaroa.

Jani Virtasen laukaus onnistui upeasti

https://twitter.com/futiskalenteri/status/1131415471323078657

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

– – – – – –

Katso myös: Mika Lehkosuo sai potkut – Toni Koskela on HJK:n uusi valmentaja!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here