Klassikkovideo: Eric Cantona iskee katsojaa Kung Fu -potkulla

Tänään 53 vuotta täyttävä Eric Cantona oli peliuransa aikana vähintäänkin kiistelty ja tunteita herättävä persoona.

Pahin ylilyönti Gallian kukkona tunnetulta Cantonalta nähtiin tammikuussa 1995, kun Manchester United kohtasi Crystal Palacen. Punaisen kortin saanut ranskalaishyökkääjä oli jo matkalla, kunnes hän kaikkien järkytykseksi potkaisi Kung Fu -tyylisellä potkulla katsojaa.

Potkun vastaanottaja oli Crystal Palacea kannattava Matthew Simmons, joka Cantonan sanojen mukaan solvasi häntä. Omien sanojensa mukaan Simmmons kuitenkin huusi Cantonalle vain ”Ennenaikainen suihku sinulle, hieno ranskalainen ystäväni”.

Ranskalainen sai käsittämättömästä tempustaan seitsemän kuukauden pelikiellon, jonka lisäksi hänet tuomittiin 120 tunniksi yhdyskuntapalveluun.

Jalkapallouransa vain 30-vuotiaana päättänyt Cantona on herättänyt runsaasti mielipiteitä myös uransa jälkeen. Mieleenpainuvin tempaus nähtiin vuonna 2012, kun hän ilmoitti olevansa käytettävissä Ranskan presidentiksi huhtikuun vaaleissa.

Eric Cantona ja Kung Fu -potku vuodelta 1995

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here