Mika Lehkosuo sai potkut – Toni Koskela on HJK:n uusi valmentaja!

Mika Lehkosuo on saanut potkut HJK:sta. Vuodesta 2014 HJK:ta valmentaneen Lehkosuon paikan ottaa RoPS:ista siirtyvä Toni Koskela. 

Huhtikuussa 2014 HJK:n päävalmentajana aloittanut Lehkosuo ehti voittaa helsinkiläisseuran peräsimessä kolme Veikkausliigan mestaruutta sekä kaksi Suomen Cupin pystiä. Vuonna 2014 Lehkosuo luotsasi HJK:n historiallisesti Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen.

Kuluvalla kaudella HJK on esiintynyt surkeasti. Joukkue on pelannut kaikista Veikkausliigan joukkueista eniten, mutta majailee silti vasta kuudennella sijalla. Kymmenestä ottelusta helsinkiläisten tili on karttunut kahdella voitolla, kuudella tasapelillä ja kahdella tappiolla. Maaleja joukkue on viimeistellyt vasta yhdeksän, kun esimerkiksi ottelun vähemmän pelannut sarjakärki FC Inter on viimeistellyt jo 17 osumaa.

Suomen Cupissakin Klubin pelit loppuivat lyhyeen, kun se jäi A-lohkon viidennelle sijalle, jatkoon painelleiden IFK Mariehamnin, FC Lahden, FC Interin ja FC Hongan taakse.

Toni Koskela palaa Klubiin

HJK:n uusi päävalmentaja on Toni Koskela. Koskela toimi jo kaudet 2013-2017 HJK:n apuvalmentajana, toimien vuosina 2015-2017 myös reservijoukkue Klubi 04:n päävalmentajana. HJK:ssa vietettyjen vuosien jälkeen Koskela siirtyi viime vuonna RoPS:in peräsimeen. Viime kausi rovaniemeläisten peräsimessä tuotti Veikkausliigassa hopeiset mitalit.

36-vuotias Koskela on solminut HJK:n kanssa 2,5 vuotisen sopimuksen ja RoPS saa Koskelasta merkittävän siirtokorvauksen.

– On hienoa palata kotiin. HJK on Suomen suurin ja menestynein seura, jolla on maan parhaat fanit. Odotan innolla matkaa, joka tänään alkaa, Koskela iloitsee HJK:n tiedotteessa.

Koskelan paikan RoPSissa ottaa aiemmin apuvalmentajana toiminut Pasi Tuutti.

Mika Lehkosuo sai potkut – Toni Koskela tilalle

https://twitter.com/hjkhelsinki/status/1131122778344529920

 

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

– – – – – – –

Katso myös: VIDEO: Townsendin upea kaukolaukaus Valioliigan vuoden upein osuma

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän