Stuttgart puolustaa paikkaansa Bundesliigassa

Stuttgart isännöi Union Berliiniä, jolle tarjottiin mahdollisuutta nousta ilman karsintoja Saksan pääsarjaan, kun Paderborn hävisi oman päätöskierroksen ottelunsa. Union ei kuitenkaan onnistunut hyödyntämään mahdollisuutta. Kaksiosainen karsinta on kivinen tie kuljettavaksi.

Union Berlin ei ole koskaan pitkän historiansa aikana pelannut Saksan pääsarjassa, mikä on jo eräänlainen virstanpylväs sekin. 2. Bundesliigan nousukahinat elivät pitkin kautta aktiivisena ja Union oli koko kauden mukana niissä. Loppukautta kohden joukkue alkoi menettää entistä useammin pisteitä, jonka myötä mahdollisuus historialliseen nousuun kuivui kasaan.

Stuttgart pelasi roimasti heikomman kauden kuin toissa kaudella, jolloin joukkue sijoittui seitsemänneksi. Tällä kaudella saldoksi jäi kolmanneksi viimeinen sija ja kutsu karsintoihin. Stuttgartin heikot ajat olivat etenkin vuodenvaihteen tietämillä, kun joukkue menetti pisteitä ottelu toisensa perään. Loppukaudesta nähtiin muutama vakuuttava voitto, johon peilaantuu päivän pelivalinta. Stuttgartin riveistä on varmuudella sivussa konkaripakki Andreas Beck, mutta muuten molemmat joukkueet pääsevät lyömään kentälle parhaat pelaajansa.

Pelivalinta: VfB Stuttgart voittaa (1.93 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: Mika Lehkosuo sai potkut – Toni Koskela on HJK:n uusi valmentaja!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here