Juventuksen kolumbiaslaispelaaja Juan Cuadrado teki sunnuntaina erittäin tyylikkään maalin kulmapotkusta.

Juventus kaatoi kotikentällään Genoan numeroin 2-0 (1-0) Serie A:ssa sunnuntaina.

Ottelun voittomaali syntyi heti 9. minuutilla, kun Juventus sai kulmapotkun. 33-vuotias kolumbialaislaituri Juan Cuadrado laukoi täydellisen kulman, joka leijaili suoraan maaliin yli Genoa-maalivahti Salvatore Sirigun.

Argentiinalaistähti Paulo Dybala viimeisteli 2-0-loppunumerot 82. minuutilla. Juventukselle siis kotivoitto ja kolme pistettä.

Cuadradon kulmapotkumaali ei ollut kierroksen ainoa, sillä myös Interin Hakan Calhanoglu laukoi voittomaalin suoraan kulmapotkusta ottelussa AS Romaa vastaan.

Serie A:ta on pelattu 15-16 kierrosta ja kärjessä on AC Milan 38 pisteellä. Inter on toisena 37 pisteellä ja Napoli kolmantena 36 pisteellä. Atalanta on neljäntenä 34 pisteellä ja Juventus vasta viidentenä 27 pisteellä.