Valioliigasta napataan sinkkukohde Tuplauksen avaukseen

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00.

Tuplauksessa läpipelanneet pelaajat voittavat ensinnäkin tuplausvedoillaan mahtavan summan rahaa (vähintään 640 €). Tämän lisäksi jokaisen viikon läpituplaajat jakavat keskenään viikoittaisen vähintään 5000 € Jackpot-palkinnon. Kaikki 3 päivää putkeen onnistuneesti tuplanneet pelaajat saavat myös aloituspanoksensa takaisin!

Coolbetin Joulukalenterissa yli 45 000€ edestä palkintoja!

TSEKKAA TÄMÄ:

Valioliigan alkutaipaleen kompuroinut Arsenal on onnistunut ponnistamaan sarjataulukossa jo europaikkojen tuntumaan. Vastaavasti Everton on valahtanut sarjassa jo häntäpään joukkoon ja Rafa Benitezin ryhmä tarvitsee tänään kipeästi pisteitä.

Toffeemiehet lähtevät tähänkin koitokseen siis kotiedusta huolimatta altavastaajana. Matalalla xG-lukemalla operoinut Everton ei ole viime aikoina voitoilla juhlinut ja Benitez varmasti toivoisi Dominic Calvert-Lewiniä jo takaisin kehiin sairastuvalta. Etenkin, kun varahyökkääjän viittaa kantava Salomon Rondon on sivussa reisivamman vuoksi.

Haistellaan lapulle kuitenkin Evertonin menestystä, sillä Arsenalin otteet eivät ole hyvistä tuloksista huolimatta vakuuttaneet. Ainakaan niin paljoa, että uskoisin Tykkimiesten klaaraavan tänään voiton. Tarvittava kakkosen kerroin saadaan lyömällä isäntiä tuplamerkillä, kun mukaan otetaan myös alle 3.5 maalin linja. Myös alle 2.5 maalin linja voisi olla kokeiltava kohde kertoimella 1.86.

TUPLAUKSEEN!
Edellinen artikkeliVideo: Juventuksen Juan Cuadrado painoi kulmapotkun suoraan maaliin
Seuraava artikkeliVideo: Radja Nainggolan tykitti tosi komean voitto-osuman Belgian liigassa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän