Belgian toiseksi korkeimmalla sarjatasolla nähtiin sunnuntaina melkoisen kova oma maali, kun tanskalaismaalivahti David Jensen haparoi.

Westerlo kaatoi kotikentällään Royal Excel Mouscronin numeroin 4-3 (0-2) Belgian First Division B:ssä sunnuntaina. Vierasjoukkue sai alussa ennenaikaisen joululahjamaalin.

Ottelua oli pelattu kymmenisen minuuttia, kun Westerlon puolustaja syötti pallon alaspäin maalivahti David Jensenille. Hänen ajatuksensa menivät solmuun, ja kun pallo otti vielä pientä pomppua nurmesta, niin räikeä oma maali oli lopputuloksena.

Westerlo oli tauolla 0-2-tappioasemassa, mutta nousi toisella jaksolla 4-3-kotivoittoon. Westerlo johtaa ylivoimaisesti First Division B:tä, sillä joukkue on kerännyt 14 ottelustaan peräti 33 pistettä.