Italian Serie A:ssa nähtiin voittomaali suoraan kulmapotkusta, kun Interin Hakan Calkanoglu toimi viimeistelijänä.

Inter kaatoi vieraskentällä AS Roman numeroin 0-3 (0-3) Serie A:ssa lauantaina. Ottelun voittomaali syntyi hieman harvinaisemmalla tavalla.

Ottelua oli pelattu 15 minuuttia, kun Inter sai kulmapotkun. Pallon taakse asettui loistavasta laukauksestaan tunnettu turkkilaiskeskikenttäpelaaja Hakan Calhanoglu, jonka kulmuri painuikin suoraan sisään.

Edin Dzeko lisäsi johtoa 24. minuutilla Calhanoglun syötöstä, ja Denzel Dumfries viimeisteli loppunumeroiksi jääneen 0-3-osuman 39. minuutilla.

Serie A:ta on pelattu 15-16 kierrosta ja kärjessä on AC Milan 38 pisteellä. Inter on toisena 37 pisteellä ja Napoli kolmantena 36 pisteellä.