Englannin FA Cupissa pelataan läpi viikonlopun 3. kierroksen otteluita. Leicesterin James Justin laukoi lauantaina kauniin osuman.

Leicester kaatoi vieraskentällä Stoken numeroin 0-4 (0-1) lauantaina. Ottelun voittomaali syntyi 34. minuutilla, kun James Justin tyylitteli kauniin osuman. Leicesterin muut maalarit olivat Marc Albrighton, Ayoze Perez ja Harvey Barnes.

Norwich kaatoi Coventryn numeroin 2-0. Teemu Pukki tuli vaihdosta sisään 72. minuutilla. Myös Brentford etenee 4. kierrokselle, kun joukkue kaatoi Middlesbroughin numeroin 2-1. Marcus Forss pelasi täydet 90 minuuttia.

Maalivideon alla kaikkien Valioliigan joukkueiden ottelut viikonloppuna.

Sunnuntaina pelataan omalla tavallaan mielenkiintoinen ottelu, kun 8. sarjatasolla pelaava piskuinen Marine FC kohtaa kotikentällään Tottenhamin. Kun Marine varmisti joulukuun alussa paikkansa 3. kierroksella, haki joukkueen 20-vuotissyntymäpäiviään viettänyt maalivahti Bayleigh Passant saman tien pelivarusteet päällä olutta lähikaupasta.

Klo 17:00 Bristol Rovers – Sheffield United 2-3
Klo 17:00 Burnley – Milton Keynes Dons 2-1 (rankkarikisan jälkeen)
Klo 17:00 Queens Park Rangers – Fulham 0-2
Klo 17:00 Stoke – Leicester 0-4
Klo 17:00 Blackpool – West Bromwich Albion 3-2 (rankkarikisan jälkeen)

Klo 22:00 Stockport – West Ham

Otteluita näytetään Viasatilta ja Viapalylta.

Viime vuonna FA Cupin voitti Arsenal, joka kaatoi tyhjällä Wembleyllä pelatussa finaalissa Chelsean numeroin 2-1.