Jalkapallon MM-kisat 2018 puolivälierät: Brasilia – Belgia

kroatia pelivihjeet vedonlyöntivihjeet Jalkapallon MM-kisat 2018 Jalkapallon MM-kisat vedonlyöntianalyysi vetovihje vetovihjeet veikkausvihjeet veikkausvihje brasilian vedonlyönti veikkausvihjeet videotuomari-vakuutus H-lohkossa G-lohkossa C-lohkossa ohko kisojen mm-futisvisa mm-kisojen vedonlyönti

Jalkapallon MM-kisat 2018 ovat edenneet puolivälierävaiheeseen. Perjantaina tulessa ovat ensin Uruguay ja Ranska, illalla yhteen iskevät Ruotsi sekä Englanti. Puoliaika julkaisee jokaisesta pudotuspeliottelusta Accuscore.comin vedonlyöntianalyysin. Nyt vuorossa analyysi ottelusta Brasilia – Belgia.

Brasilia – Belgia

Brasilian tekeminen on ollut varmaa suorittamista koko kisojen ajan. Neljännesvälierissä joukkue lähetti Meksikon kotimatkalle kurinalaisella esityksellään. Brasilian suurin vahvuus on edelleen joukkueen puolustuspelaaminen ja ryhmittäytyminen pallottomana niin, että vastustajat eivät pääse hyvälle maalintekosektorille – tai jos pääsevät niin useampi pelaaja on blokkaamassa yrityksiä. Brasilian ainut huolenaihe tulevaa Belgia peliä ajatellen on Casemiron poissaolo pelikiellon takia.

Belgia selviytyi puolivälieriin lopulta yllättävän täpärästi, kun se voitti Japanin 3-2 tehden voittomaalin vasta lisäajan viimeisillä sekunneilla. Japanilaisten aktiivinen ja ennakkoluuloton pelityyli sai hetkeksi belgialaisten pelin sekaisin, mutta lopulta materiaaliylivoima realisoitui maaleiksi, vaikka siinä tarvittiin lopulta onneakin.

TSEKKAA TÄMÄ:

Brasilian ja Belgian ottelu on ennakkoon puolivälierien maalirikkain kohtaaminen, vaikka kummankin joukkueen puolustus on laadukas. Joukkueissa on silti niin valtava määrä tulivoimaa, että aikainen maali voi saada hanat aukeamaan kummassakin päässä ja varsinkin Brasilian puolustus ilman Casemiroa voi olla tavallista epävarmempi.

Kerroinanalyysi

Accuscoren analyysin mukaan Belgia lähtee otteluun suosikkina voittaen ottelun noin 38% todennäköisyydellä, tasapelin toteutuessa noin 29% todennäköisyydellä ja Brasilian voittoon ottelu päättyy 33% todennäköisyydellä. Simulaatioissa joukkueiden todennäköisimmät maaliodotusarvot ovat Belgian osalta 1.30 ja Brasilian 1.21 maalia. Ottelussa nähdään siis Accuscoren analyysin mukaan yhteensä noin 2.51 maalia.

Coolbetin kertoimissa Brasilia on asetettu selvään suosikkiasemaan, kun Brasilian voitosta tarjotaan kerrointa 2.21, tasapelistä 3.30 ja Belgian voitosta 3.80. Coolbetin näkemys ottelun maalimäärästä on arviotamme runsasmaalisempi, eli noin 2.70 maalia.

Accuscoren analyysin mukaan parhaat pelivalinnat otteluun Coolbetin kerroinvalikoimasta löytyvät Belgiaa suosivista pelimuodoista. Coolbetin kertoimista kannattaa poimia mm. Belgian voitto varsinaisella peliajalla (rajakerroin 3.80*) ja Belgian voitto tasapeli-ei-vetoa -kohteessa (2.55*). Maalintekijäkertoimet ovat tämän ottelun osalta oikein hinnoiteltu, eikä edullista pelattavaa löydy.

*Pelivalintojen perässä suluissa oleva kerroin on Accuscoren analyysiin perustuva rajakerroin kyseiselle kohteelle. Jos Coolbetillä tarjolla oleva kerroin on rajakerrointa korkeampi – on pelivalinta Accuscoren näkemyksen mukaan odotusarvoltaan positiivinen eli pitkässä juoksussa tuottava sijoituskohde.

Tästä Coolbetin kertoimiin!

Lue myös: Oletko jättänyt jo omat päivän veikkauksesi Coolbet Leagueen?

Edellinen artikkeliJalkapallon MM-kisat 2018 puolivälierät: Uruguay – Ranska
Seuraava artikkeliVälipäivien odotus on ohi – puolivälierät käyntiin perjantaina!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän