Coolbet League etsii kovinta MM-kisatietäjää – palkintoina 10 000 €

coolbet league

Coolbet League on kilpailu, jossa veikataan MM-kisaotteluiden lopputuloksia ilmaiseksi. Sekä jokaisen kierroksen että kokonaiskilpailun parhaat veikkaajat palkitaan. Kampanjan palkintopotissa on noin 10 000 euroa jaettavaa, joten jos on vähänkään hajulla siitä miten ottelut voisivat päättyä, kannattaa jättää ilmaiset veikkaukset Coolbet Leagueen. Jos et veikkaa, et voi voittaa!

Mikä on Coolbet League?

Coolbet League koostuu kahdeksasta kierroksesta, jotka kattavat MM-kisojen kaikki 64 ottelua. Ensimmäinen kierros pitää sisällään kisojen ensimmäiset 16 ottelua. Kilpailijoiden tulee jättää ilmaiset veikkauksensa näistä 16 ottelusta ennen kisojen ensimmäisen ottelun alkua. 

Kilapilussa veikataan siis otteluiden lopputuloksia. Pisteitä annetaan sen mukaan kuinka hyvin veikkaukset osuvat. Pisteitä kilpailussa saa seuraavasti:

  • Ottelun lopputulos oikein – 10 pistettä
  • Ottelun voittaja + toisen joukkueen maalit oikein – 6 pistettä
  • Vain ottelun voittaja oikein – 3 pistettä
  • Vain toisen joukkueen maalit oikein – 1 piste

Ensimmäisen kierroksen parhaat jakavat yhteensä 1000 euron palkintopotin, ykköspalkinnon ollessa 300 euroa. Sama toistuu viiden ensimmäisen kierroksen ajan. Kolmella viimeisellä kierrokselle (mitalipeleissä) ei jaeta enää kierroskohtaisia palkintoja, vaan silloin kerätään vain pisteitä kokonaiskilpailuun. Kaikkien kierrosten pisteet lasketaan kisojen lopussa yhteen ja kokonaiskilpailun parhaat saavat jakaa 5000 euron palkintopotin.

Jätä ihmeessä ilmainen veikkauksesi Coolbet Leagueen! Osallistuminen ei maksa mitään, mutta voit voittaa tuhansien eurojen palkinnot, jos olet onnekas – tai viisas!

Haasta ihmeessä kaverisi mukaan, niin voitte ratkaista kaveripiirinne futistietäjän tittelin samalla, kun kisaatte palkinnoista!

Tästä pääsee osallistumaan kilpailuun!

Lue myös: Ilmainen Puoliaika.comin kisa, jonka pääpalkintona on VALIOLIIGAMATKA

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän