Jalkapallon MM-kisat 2018 puolivälierät: Uruguay – Ranska

kroatia pelivihjeet vedonlyöntivihjeet Jalkapallon MM-kisat 2018 Jalkapallon MM-kisat vedonlyöntianalyysi vetovihje vetovihjeet veikkausvihjeet veikkausvihje brasilian vedonlyönti veikkausvihjeet videotuomari-vakuutus H-lohkossa G-lohkossa C-lohkossa ohko kisojen mm-futisvisa mm-kisojen vedonlyönti

Jalkapallon MM-kisat 2018 ovat edenneet puolivälierävaiheeseen. Perjantaina tulessa ovat ensin Uruguay ja Ranska, illalla yhteen iskevät Ruotsi sekä Englanti. Puoliaika julkaisee jokaisesta pudotuspeliottelusta Accuscore.comin vedonlyöntianalyysin. Nyt vuorossa analyysi ottelusta Uruguay – Ranska.

Uruguay – Ranska 

Uruguay kaatoi neljännesvälierissä Portugalin aivan Accuscoren arvioiden mukaisesti, eikä vedonlyöntimarkkinoiden näkemys Portugalin suosikkiasemasta realisoitunut tuloksellisesti eikä pelillisesti. Uruguay onnistui tukahduttamaan Portugalin hyökkäysuhan täysin ja kulmapotkusta tulleeseen 1-1 kavennusmaaliin asti Portugali näytti täysin aseettomalta. Edinson Cavanin kaksi komeaa osumaa johdattivat uruguaylaiset jatkoon, mutta Cavani loukkasi pohkeensa ottelun lopulla ja hänen pelaamisensa Ranskaa vastaan on epävarmaa.

Ranska jyräsi omassa neljännesvälieräottelussaan Argentiinan yli lukemin 4-3. Argentiinan heikosti organisoitu puolustusmuoto yllätettiin monta kertaa Kylian Mbappen pystyjuoksuilla. Maaleja ottelussa nähtiin kuitenkin huomattavasti enemmän, kuin mitä joukkueiden luomista hyökkäyksistä normaaliin maaliodottamaan nähden syntyy.

Uruguayn ja Ranskan välisestä ottelusta voidaan odottaa pelillisesti samansuuntaista kuin Uruguay-Portugali -ottelusta, jossa Uruguay puolusti kapealla ryhmityksellä ja prässäsi ajoittain aggressiivisesti. Ranskan materiaali on kuitenkin huomattavasti Portugalia parempi ja myös heidän puolustuksensa maailman parhaan puolustavan keksikentän N’Golo Kanten johdolla on valmis ottamaan Uruguayn vastahyökkäykset vastaan. Edinson Cavanin mahdollinen poissaolo on paha takaisku Uruguaylle Ranskan päästessä parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan otteluun.

Kerroinanalyysi

Accuscoren analyysin mukaan Uruguay lähtee otteluun marginaalisena suosikkina voittaen ottelun noin 34% todennäköisyydellä, tasapelin toteutuessa noin 33% todennäköisyydellä ja Argentiinan voittoon ottelu päättyy 33% todennäköisyydellä. Simulaatioissa joukkueiden todennäköisimmät maaliodotusarvot ovat Uruguayn osalta 1.17 ja Ranskan 1.15 maalia. Ottelussa nähdään siis Accuscoren analyysin mukaan yhteensä noin 2.32 maalia.

Coolbetin kertoimissa Ranska on asetettu selvään suosikkiasemaan, kun Ranskan voitosta tarjotaan kerrointa 2.04, tasapelistä 3.13 ja Uruguayn voitosta 4.75. Coolbetin näkemys ottelun maalimäärästä on myös vähämaalinen, mutta vielä piirun verran matalampi eli noin 2.20 maalin peli.

Accuscoren analyysin mukaan parhaat pelivalinnat otteluun Coolbetin kerroinvalikoimasta löytyvät Uruguayta suosivista pelimuodoista. Coolbetin kertoimista kannattaa poimia mm. Uruguayn voitto varsinaisella peliajalla (rajakerroin 2.96*) ja Uruguayn voitto tasapeli-ei-vetoa -kohteessa (2.03*). Maalintekijäkertoimista edullisin pelivalinta on kohde: Luis Suarez tekee ottelussa maalin (2.34*).

*Pelivalintojen perässä suluissa oleva kerroin on Accuscoren analyysiin perustuva rajakerroin kyseiselle kohteelle. Jos Coolbetillä tarjolla oleva kerroin on rajakerrointa korkeampi – on pelivalinta Accuscoren näkemyksen mukaan odotusarvoltaan positiivinen eli pitkässä juoksussa tuottava sijoituskohde.

Tästä Coolbetin kertoimiin!

Lue myös: Ilmaisessa futisvisassa jaetaan tänäänkin satoja 10 € ilmaisvetoja.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän