Ilves hankki hyökkääjälupaus Eetu Vertaisen HJK:sta

21-vuotias Eetu Vertainen siirtyy Ilvekseen HJK:sta 1+1-vuotisella sopimuksella. Vertaisella oli vielä tämä kausi sopimusta jäljellä HJK:n kanssa, mutta seurat pääsivät siirrosta yhteisymmärrykseen ja Eetu siirtyy Ilvekseen välittömästi.

Nuorisomaajoukkueiden vakiokasvo ja 11-vuotiaasta HJK:ta edustanut Eetu Vertainen saapuu vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä.

”Päällimmäinen syy oli maisemanvaihdos. Olen ollut HJK:n mukana jo pitkään, mutta oman kehitykseni kannalta nyt oli oikea aika hakea uusia haasteita. Useampia seuroja oli mietinnässä, mutta lopulta Ilves valikoitui parhaaksi vaihtoehdoksi”, Vertainen kommentoi Ilveksen verkkosivuilla.

Päävalmentaja Jarkko Wiss on mielissään uudesta hyökkääjästään.

”Eetulla on todella paljon potentiaalia, mutta se lopullinen läpimurto on vielä jäänyt tekemättä. Hän on erittäin monipuolinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan montaa erilaista hyökkäyspään roolia. Odotan häneltä hyvää tekemisen moraalia maalinteon lisäksi. Olemme häntä seuranneet jo pidemmän aikaa, kuten muitakin potentiaalisia kotimaisia pelaajia”, Wiss kertoo.

”Näillä näkymin Eetu on kokoonpanossa lauantain harjoitusottelussa KTP:tä vastaan”, hän jatkaa.

Lähde: Ilves
Kuva: HJK TV

Veikkausliigassa satelee siirtoja jatkuvasti. HIFK tiedotti hankkineensa AFC Bournemouthin organisaatioon kuuluvan 20-vuotiaan maalivahdin.

Talvikauden kaikki siirrot löytyvät TÄÄLTÄ.

— —

Veikkausliigan runkosarjan otteluohjelma 2021 julkaistiin keskiviikkona iltapäivällä. Kausi käynnistyy lauantaina 10 huhtikuuta. 

Kauden 2021 ensimmäiset ottelut pelataan huhtikuussa, ja runkosarja päättyy puolestaan lauantaina 11. syyskuuta.

Runkosarjan jälkeen kausi jatkuu kuuden parhaan joukkueen Mestaruussarjalla ja sijoille 7.-12. runkosarjassa sijoittuneiden Haastajasarjalla. Mestaruussarja ja haastajasarja pelataan 18.9. – 16.10.

Veikkausliigan ensimmäiset matsit

La 10.4. klo 15:00 HIFK – FC Honka
La 10.4. klo 17:00 IFK Mariehamn – HJK
La 10.4. klo 17:00 KuPS – FC Inter
La 10.4. klo 17:00 SJK – Ilves
La 10.4. klo 17:00 FC Haka – FC Lahti
La 10.4. klo 17:00 KTP – AC Oulu

Koko otteluohjelma nähtävissä TÄÄLTÄ.

— —

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän