Sheffield United haki vierasvoiton Manchester Unitedista Valioliigassa!

Valioliigassa nähtiin keskiviikkoiltana melkoinen jymy-yllätys, kun sarjajumbo Sheffield United kaatoi vieraskentällä Manchester Unitedin!

Sheffield United kaatoi vieraissa ManUn numeroin 1-2 (0-1) Valioliigassa keskiviikkoiltana. Kyseessä oli sarjajumbo Sheffieldin kauden toinen voitto, ja joukkue jatkaa viimeisenä kahdeksalla kerätyllä pisteellään.

Kean Bryan vei vieraat johtoon 23. minuutilla. ManU haki vimmatusti tasoitusta ja saikin tehtyä reilun tunnin jälkeen, kun kapteeni Harry Maguire osui. Kaikkien yllätykseksi vierailijat iskivät vielä kerran, kun Oliver Burke teki 1-2-voittomaalin 74. minuutilla.

Yllätystappio oli kova kolaus ManU:lle, joka jatkaa sarjakakkosena (20 ottelua, 40 pistettä). Hurjassa vireessä oleva paikallisvihollinen Manchester City on kärjessä (19 ottelua, 41 pistettä). Hallitseva mestari Liverpool majailee vasta viidentenä (19 ottelua, 34 pistettä)