HJK julkaisi kolme kovaa vahvistusta – lisää tulossa mestarijoukkueesta?

Lucas Lingman palaa Klubin keskikentälle kahden Rovaniemellä vietetyn kauden jälkeen (Kuva: Helsingin Jalkapalloklubin Twitter)

HJK julkaisi maanantaina Rovaniemen Palloseurasta siirtyvien Lucas Lingmanin ja Antonio Regueron pelaajasopimukset. Tiistaina julkaistiin puolestaan Luis Carlos Murillon siirto Helsinkiin.

HJK:n paidassa muun muassa vuoden 2017 Suomen Cupin voittoa juhlinut keskikenttäpelaaja Lucas Lingman palaa Klubiin. 21-vuotias pallotaituri solmi helsinkiläisseuran kanssa 2+1 vuotisen sopimuksen, jonka lisäksi HJK maksaa RoPS:lle Lingmanista tuntuvan siirtokorvauksen.

Junioriurallaan Honkaa ja HJK:ta edustanut Lingman pelasi rovaniemeläisten riveissä päättyneellä kaudella 21 Veikkausliigan ottelua, joissa syntyi kolme maalia ja viisi maaliin johtanutta syöttöä. Edelliskaudella hän puolestaan viimeisteli viisi maalia ja neljä maalisyöttöä, kun RoPS juhli Veikkausliigan hopeamitaleita.

Myös maalivahti Antonio Reguero siirtyy Rovaniemeltä Klubin paitaan. Kokenut 37-vuotias espanjalaismaalivahti on Rea Madridin kasvatti, joka on edustanut urallaan kotimaansa seurojen lisäksi muun muassa Kilmanrockia ja Hiberniania. Rovaniemelle Reguero saapui kaudeksi 2016, jonka jälkeen hän sementoi paikkansa yhtenä Veikkausliigan parhaista maalivahdeista. Regueron sopimus on yksivuotinen.

Tiistaina HJK puolestaan tiedotti hankkineensa Veikkausliigan mestaruuden voittaneen KuPS:n riveistä koulumbialaispuolustaja Luis Carlos Murillon. Murillolle mestaruusjuhliin päättynyt kausi oli toinen ulkomaan kentillä.

Lisää vahvistuksia Kuopiosta?

Päättyneellä kaudella pahasti flopanneen HJK:n Veikkausliigan sisäiset ryöstöt eivät ole jäämässä pelkästään Lingmaniin, Murilloon ja Regueroon, vaan Klubin tähtäimessä on myös toinen mestarijoukkue KuPS:n pelaaja.

Savon Sanomien mukaan tiistaina julkaistun Murillon lisäksi myös hyökkäjä Tuco on siirtymässä Helsinkiin. Tuco ehti tehdä HJK:n kanssa sopimuksen jo viime vuoden tammikuussa, mutta tuolloin tie vei kuitenkin qatarilaisen Al Khorin paitaan.

Aiemmin Suomessa JIPPO:a, FC Lahtea, Ilvestä, SJK:ta ja KuPS:ia edustanut Tuco on pelannut Veikkausliigassa 149 ottelua, joissa on syntynyt 45 maalia. Tehokkaimmalla kaudellaan hän iski Ilvekselle perät 15 maalia.

HJK julkaisi Luis Carlos Murillon sopimuksen tiistaina

https://twitter.com/hjkhelsinki/status/1189154227169480705

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän