Franck Riberylle pelikieltoa ja 20 000 euron sakot tuomarin tönimisestä

Franck Ribery sai tuomarin tönimisestä kolmen ottelun pelikiellon ja päälle vielä 20 000 euron sakot. (Kuva: Getty Images)

Franck Riberylle tuomittiin kolmen ottelun mittainen pelikielto ja 20 000 euron sakot tuomarin koskemattomuuden rikkomisesta, josta kerroimme maanantaina.

Ribery kävi tilanteessa kuumana avustavalle erotuomarille, sillä hänen mielestään Lazion 1-2 voittomaalia edelsi selvä rike. Ciro Immobilen iskemän loppuhetkien voittomaalin ja Riberyn tönimisen lisäksi ottelussa nähtiin myös Fiorentinan Luca Ranierin ulosajo ja Lazion epäonnistunut pilkku, jonka laukoi Felipe Caicedo.

Nyt ranskalaiskonkari Riberylle on lätkäisty ”palkinnoksi” kolmen ottelun pelikielto ja 20 000 euron sakot. Ribery pyysi käytöstään anteeksi Twitterissä pian ottelun jälkeen.

– Pyydän anteeksi joukkuetovereiltani, valmentajaltani ja faneilta. Pyydän myös anteeksi herra Passerilta (avustava erotuomari), sillä olin todella kiihtynyt ottelun jälkeen ja toivon, että hän ymmärtää, millaisessa olotilassa olin, Ribery kirjoitti.

Täksi kaudeksi ilmaisella siirrolla Bayern Münchenistä Fiorentinaan siirtynyt 36-vuotias Ribery on pelannut tällä kaudella yhdeksän ottelua Italian pääsarjassa ja tehnyt kaksi maalia sekä antanut kaksi maaliin johtanutta syöttöä.

Franck Riberylle lätkäistiin kolmen ottelun pelikielto

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän