Veikkausliigassa taistellaan viimeisestä europelipaikasta

Veikkausliigassa taistellaan viimeisestä paikasta europeleihin, kun pronssia voittanut Honka saa vastaansa kuudenneksi sijoittuneen IFK Mariehamnin. Ottelupari on kaksiosainen ja se aloitetaan Maarianhaminassa, Wiklöf Holding Areenalla.

Veikkausliigakausi 2019 on tullut tiensä päähän. Tämä Hongan ja IFK Mariehamnin kaksiosainen ottelupari ratkaisee sen, kumpi pääsee karsimaan ensi kauden Eurooppa-liigaan. Honka sijoittui varsinaisessa sarjassa hienosti kolmanneksi, kun taas IFK Mariehamn kipusi jatkopeleihin tiputtamalla tieltään molemmat helsinkiläisseurat: HJK:n ja HIFK:n.

IFK Mariehamn onkin siis urakoinut viikon mittaan kaksi ottelua, kun Honka on saanut levätä kunnolla. Kaiken lisäksi molemmat ottelut helsinkiläisseuroja vastaan venyivät jatkoajalle, joten yhteensä reilut 240-minuuttia kentällä viikon sisään tuntuu varmasti pelaajien jaloissa.

Honka ei pääse pelaamaan Wiklöf Holdingillä omaa lyhytsyöttöpeliän heikkokuntoisen nurmen vuoksi. Kenttä on kauden loppupuolella osoittanut pientä kisaväsymystä ja sitä on jouduttu parsimaan tätä ottelua varten toden teolla. Tällä on suuri vaikutus pelin kuvaan, eikä maalijuhliin ole uskoa. IFK Mariehamnin edellisotteluissa Veikkausliigassa ollaan muutenkin menty vähämaalisella teemalla.Päivän kotijoukkue on kuitenkin vaarallinen nopeissa hyökkäyksissä ja erikoistilanteissa.

Pelivihjeessä luotetaan siihen, että tämä ensimmäinen osa menee vielä kyttäillessä. Espoolaiset puolustavat varmasti tiiviisti ja jättävät panoksia toiseen osaotteluun, jossa he pääsevät pelaamaan kotiyleisön edessä Tapiolassa.

Pelivihje: Alle 1.5 maalia (2.54 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: HJK julkaisi kolme kovaa vahvistusta – lisää tulossa mestarijoukkueesta?

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here