Suomifutiksessa vietettiin aktiivista keskiviikkoiltaa ennen juhannushulinoiden käynnistymistä. HIFK otti kauden avausvoittonsa.

Veikkausliigassa pelattiin täysi kuuden ottelun kierros. HIFK kaatoi vieraskentällä Ilveksen numeroin 0-1 (0-0) Ratinan nurmella keskiviikkoiltana.

Ottelun ainoa maali nähtiin 88. minuutilla, kun Ilveksen Tatu Miettunen menetti pallon ja helsinkiläisvieraiden Jusif Ali pääsi hyökkäykseen. Alin laukaus kimposi Mikael Almenin jalan kautta verkkoon, 0-1.

Ilves sai vielä rankkarin 95. minuutilla. Tuomas Ollila laukoi pilkun, mutta HIFK-maalivahti Beto otti todellisen Gamesaverin. Näin ollen HIFK otti kauden ensimmäisen voittonsa. HIFK jatkaa sarjajumbona kuudella pisteellä, mutta IFK Mariehamn ja FC Lahti ovat vain hieman ylempänä.

Beto torjuu rankkarin

KATSO MYÖS: Video: Pietarsaaressa tehtiin erikoisia maaleja – KTP:n ja FF Jaron maalivahdeilta isot mokat