Veikkausliiga 22.6.2022: VPS – FC Honka

Hiljaista futisviikkoa piristetään Veikkausliigan merkeissä, kun VPS isännöi FC Honkaa Hietalahden stadionilla klo 18:00 alkaen.

KuPS:n ja HJK:n tuntumassa sarjakolmosena majaileva FC Honka lähtee ennakkosuosikkina taistoon. Vesa Vasaran suojatit ovat pelanneet pirtein ottein ja viime kierroksella kuopiolaisten kaataminen oli kova osoitus siitä. Todella vakuuttava on ollut myös sarjaan täksi kaudeksi palannut VPS, jonka kokoonpanosta löytyy useita onnistujia niin teholukemien puolesta kuin peliesitystenkin osalta.

Kotikentällä vaasalaiset ovat kuitenkin tuskailleet. Edellisestä kotivoitosta sarjapeleissä on vierähtänyt jo melkein 9 kuukautta. Peliesitysten puolesta Vepsulla on tänään loistava sauma hakea katkaisu tälle putkelle. Viikonloppuna joukkue kaatoi vieraissa HIFK:n numeroin 1-5 ja itseluottamus on taatusti kohdallaan.

Suoralle kotivoitolle irtoaa yli kolmen kerrointa, joka on myös varteenotettava vaihtoehto, mutta nyt haetaan turvallisempaa ratkaisua. Nyrkkisääntönä on se, ettei vieraat saa tänään voittaa. Kerrointa kohotetaan lisäämällä kylkeen vaatimus vähintään parista maalista. VPS on tykittänyt eniten maaleja kaikista Veikkausliigan joukkueista tällä kaudella, eikä Honka kalpene kyseisen tilaston kolmannella sijallaan tälle.

Pelivihje: VPS/tasapeli & yli 1.5 maalia (2.28)

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here