Suomifutiksessa vietettiin aktiivista keskiviikkoiltaa ennen juhannushulinoiden käynnistymistä. HJK kärsi taas tappion.

IFK Mariehamn kaatoi kotikentällään HJK:n numeroin 2-1 (1-1) Veikkausliigassa keskiviikkoiltana.

Alku näytti helsinkiläisittäin hyvältä, kun Santeri Hostikka vei Klubin 0-1-vierasjohtoon 14. minuutilla. Kotijoukkueen John Owoeri kuitenkin tasoitti reilun puolen tunnin jälkeen taukonumeroiksi 1-1.

Ottelun ratkaisu nähtiin 77. minuutilla. Owoeri syötti ja De laukoi komean kudin verkkoon, 2-1. Tappio oli hallitsevalle mestarijoukkue Klubille jo toinen peräkkäinen, sillä vain neljä päivää aiemmin AC Oulu haki vierasvoiton Helsingistä.

KATSO MYÖS: Video: HIFK otti kauden avausvoittonsa – Beto torjui rankkarin 95. minuutilla

IFK Mariehamn kaatoi Klubin

KATSO MYÖS: Video: Pietarsaaressa tehtiin erikoisia maaleja – KTP:n ja FF Jaron maalivahdeilta isot mokat