Jalkapallon Ykkösessä nähtiin viikonloppuna paljon maaleja. Pietarsaaren kamppailussa verkot heiluivat lopussa varsin erikoisella tavalla.

FF Jaron ja KTP:n välinen matsi päättyi tasanumeroihin 2-2 (1-0) Ykkösessä lauantaina. Tapahtumia riitti etenkin viimeisen kymmenen minuutin aikana.

Ottelun ollessa 82. minuutilla numeroissa 1-1 otti kotijoukkue FF Jaron Adam Vidjeskog toisen keltaisen korttinsa filmaamisesta ja lensi suihkuun. Vain hetkeä myöhemmin FF Jaro meni 2-1-johtoon, kun KTP-maalivahti Anton Lepolalle sattui musta hetki, ja Albin Björkskog pääsi tekemään tyhjiin.

Miesylivoimainen KTP tuli kuitenkin tasoihin 90. minuutilla, kun kotimaalivahti Joas Snellmanille sattui puolestaan paha moka pallon luiskahtaessa näpeistä. Kotkalaisten hyökkääjä Mika tuikkasi 2-2-tasoituksen.