Klassikkovideo: Duisburg-maalivahti jähmettyy kuin bugi FIFA-konsolipelissä

duisburgin mark flekken maalivahti puoliaika

Saksan 2. Bundesliigassa nähtiin helmikuussa 2018 erikoinen tilanne, kun Duisburgin maalivahti Mark Flekken oli täysin kuutamolla. Hän oli itse asiassa kuin bugin jähmettämä maalivahti FIFA-konsolipelissä.

Duisburg kaatoi helmikuussa 2018 pelatussa ottelussa kotonaan Ingolsdtadtin numeroin 2-1 (1-1). Kotijoukkueen Ahmet Engin teki 1-0-johtomaalin 13. minuutilla ja muutama minuutti myöhemmin vierasjoukkue tasoitti – ja millä tavalla.

Pallo pelattiin boxiin, missä Duisburg-toppari puski pallon maalivahti Mark Flekkenille. Mutta Flekkenillä oli käynnissä hajamielinen hetki, sillä hän oli sekuntia aiemmin lähtenyt jostain syystä hakemaan juomaa maalialueensa sisältä.

Ingolstadtin Stefan Kutsche kävikin tökkäämässä pallon tyhjiin ja samalla Flekken oli fifamaisesti jähmettyneenä maalialueen sisällä. Epätodellisen näköinen tilanne.