Ghana hoitaa jatkopaikan Tunisian kustannuksella

Ghana ja Tunisia iskevät yhteen, kun Afrikan mestaruuskisojen neljännesvälierät jatkuvat maanantaina. F-lohkon voittaja ei täysin vakuuttanut lohkovaiheen otteluissa, mutta edellinen ottelu toi 2-0 voiton Guinea-Bissausta. Tunisia on sen sijaan vielä voitoitta turnauksessa ja eteni jatkoon kolmella tasapelillä.

Ghana on edelleen potentiaalinen yllättäjä taistelemaan koko turnauksen voitosta. Veljekset Jordan Ayew ja Andre Ayew ovat tänään paljon vartijana. Samaa ei voi sanoa Tunisiasta, joka ei ole vakuuttanut peliesityksillään. Kaksi tehtyä maalia ja pelkkiä tasapelejä pelannut joukkue on kompastellut viimeistelyssään. Ismailia Stadiumilla pelattava matsi ratkeaa tänään siihen, kumpi saa hyödynnettyä maalipaikkansa. Murskalukemia ei ole odotettavissa.

Afrikan mestaruuskisat ovat tuottaneet jatkopeleissä yllättäviä tuloksia. Rannalle ovat jääneet heikompia vastaan Egypti, Marokko ja Kongon demokraattinen tasavalta. Tänään ottelupari on tasainen, mutta pelivalinta kallistuu Ghanaan. Joukkueen materiaaleissa on laatueroja, jotka kallistuvat ghanalaisille. Tasapelin uhka on aina jatkopeleissä läsnä, mutta luotto on siihen, että Ghana hoitaa tämän jo varsinaisella peliajalla. Lähempänä kolmea oleva kerroin kelpaa ehdottomasti kupongille.

Osallistu Coolbetin kesätehtäviin ja voita palkintoja!

Pelivalinta: Ghana (2.67 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: Veikkausliigan tulikuumin pelaaja Lauri Ala-Myllymäki upotti SJK:n

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here