Erikoinen maalivahtien vaihtokauppa maaliin – brassiveskari siirtyy Barcelonaan

ilmaiskisa

Maalivahtien vaihtokauppa vei Neton Barcelonaan, kun taas hollantilaisen Jasper Cillessenin ura jatkuu Valencian paidassa.

Nimellisesti sekä Jasper Cillessen että Neto siirtyivät uusiin osoitteeisiinsa täysin yksilöllisillä siirroilla, mutta käytännössä kyse on vaihtokaupasta. Vaihtokauppa pyörähti käyntiin keskiviikkona, kun kesästä 2016 saakka Barcelonaa edustanut Cillessen siirtyi Valenciaan. Lepakot pulittivat 30-vuotiaan hollantilaismaalivahdin palveluksista 35 miljonaa euroa.

Myöhemmin samalla viikolla Valencian brasilialaismaalivahti Neto siirtyi vastakkaiseen suuntaan, Barcelonan maksaessa hänestä 29 miljoonaa euroa. Ja kuinka ollakaan, lisien ja bonusten myötä Neton siirtosumma nousee samaiseen 35 miljoonaan euroon, jonka Valencia maksoi Cillessenistä.

Neto on vuoden Cillesseniä nuorempi maalivahti, joka on edustanut urallaan kotimaansa seurojen ja Valencian lisäksi Fiorentinaa ja Juventusta, jossa hän toimi legendaarisen Gianluigi Buffonin kakkosveskarina. Tuo samainen rooli tullee Netolle tutuksi myös Barcelonassa, sillä joukkueen ykkösmaalivahtina jatkaa saksalaistähti Marc-Andre Ter Stegen.

Jokseenkin erikoisen siirtokikkailun uskotaan johtuvan siitä, että molemmat seurat tarvitsivat rahallista vastiketta tuovia myyntejä pysyäkseen FIFA:n asettamien taloudellisen reilun pelin sääntöjen sisällä. Omalaatuisen siirtokuvion lisäksi mielenkiintoista on myös se, että Barcelona lätkäisi Neton tuoreeseen sopimukseen hulppean 200 miljoonan euron ulosostosumman!

Maalivahtien vaihtokauppa vei Neton Barcelonaan

https://twitter.com/FCBarcelona/status/1144160382883368960

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

– – – – –

Lue myös: Niklas Moisanderin tilastot ovat huikaisevan kovat – vain muutama toppari maailmassa kiilaa suomalaisen edelle!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here