Jalkapallon Ykkösessä nähtiin komea osuma, kun sarjanousija PK-35:n Daniel Rantanen tykitti vapaapotkun MuSan verkkoon.

PK-35 kaatoi kotikentällään MuSan numeroin 1-0 (1-0) Ykkösessä keskiviikkoiltana. Ottelun ainoa maali nähtiin avausjakson lopulla, kun kotijoukkueen Daniel Rantanen laukoi komean vaparin noin 30 metristä maaliin.

MuSa pääsi miesylivoimalle toisen jakson alussa, kun PK-35:n Charles Katashira lensi kahdella keltaisella suihkuun. Pallonhallinta siirtyi porilaisvierasjoukkueelle ja etenkin ottelun lopussa tasoitusmaali suorastaan roikkui ilmassa. Lisäaikaa annettiin peräti lähes 10 minuuttia, jonka aikana MuSa sai lukuisia kulmia ja pallon kaksi kertaa maaliin. Ensimmäinen vihellettiin paitsioksi ja toinen rikkeeksi.

Tunteet kävivät kuumana etenkin MuSan puolelta. PK-35 kuitenkin kesti konkaritoppari Pauli Kuusijärven johdolla ja otti kolme pistettä.

Keskiviikkoillan toisessa ottelussa VPS otti kotivoiton Gnistanista. Sebastian Strandvall laukoi 2-0-osuman suoraan kulmapotkusta.