Jalkapallon Ykkösessä nähtiin varsin harvinainen osuma, kun VPS:n kapteeni Sebastian Strandvall heilutti verkkoa suoraan kulmapotkusta.

VPS kaatoi kotikentällään Gnistanin numeroin 2-0 (0-0) Ykkösessä keskiviikkoiltana. Tasainen ottelu sai avausjakson lopulla ison käänteen, kun Ilveksestä Gnistaniin siirtynyt Maximo Tolonen hölmöili itsensä suoralla punaisella suihkuun.

Vaasalaiskotijoukkue sai lopulta hyödynnettyä miesylivoimansa. Juha Jääskä laukoi maalinedustalta voittomaalin 74. minuutilla ja Sebastian Strandvall teki 2-0-loppunumerot 86. minuutilla. Strandvallin osuma oli näyttävä, sillä hyväpotkuinen konkari osui suoraan kulmapotkusta.