Veikkausliigassa pelattiin tiistai-iltana kaksi matsia. HJK:n 17-vuotias hyökkääjälupaus Casper Terho teki upean maalin.

HJK oli tyly vierailija ja kaatoi Ilveksen numeroin 0-3 (0-3) Tampereella tiistai-iltana. Ottelun kaikki maalit nähtiin ensimmäisen puolen tunnin sisällä.

Klubi-kippari Daniel O’Shaughnessy puski voittomaalin heti 8. minuutilla Lucas Lingmanin syötöstä. Lingman lisäsi johtoa vaparista 25. minuutilla. Sitten puolen tunnin kohdilla nähtiin kaunis maali, kun Casper Terho laukoi kohtalaisen pienestä kulmasta pallon vasempaan yläkulmaan.

Toisella jaksolla maaleja ei enää nähty, ja näin Klubille vierasvoitto rutiininomaisella otteella. Illan toisessa matsissa tuore Suomen Cupin voittaja KuPS otti kauden avausvoittonsa Lahdessa numeroin 2-4.

Veikkausliigan ottelut tiistaina:
Ilves – HJK 0-3
FC Lahti – KuPS 2-4

Casper Terhon maali

Jos twiitti ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Video: IFK Mariehamn teki kolme maalia kolmessa minuutissa AC Oulun verkkoon