Panostusta muun muassa Italian suuntaan

Keskiviikko tarjoaa yllättävän tuhdin kattauksen eurofutista, joten on aika tarrautua kiinni muutamaan sinällään vapautuneesti kikkailevaan ryhmään. Ohessa lyhyet pohdinnat muutamaan valintaan liittyen.

Lazio – Parma

Ottelun peruskuva on selkeä: Parma vaihtaa sarjatasoa, ja Lazio pelannee ensi kaudella Eurooppa-liigassa. Jännitellä ei siis tarvi, ja jännityksen puute on myös näkynyt joukkueiden viimeisimmissä esityksissä. Molempien ryhmien viidessä viimeisessä myräkässä on pyssytelty osumia yli viiden maalin ottelukeskiarvolla.

Lazio vie, ja Parma vikisee perässä, kylläpä kyllä. Laziolla lojuvat sivussa hyökkääjä Felipe Caicedo, pelikieltoaan kärsivät Andreas Pereira ja Lucas Leiva sekä todennäköisesti myös Sergej Milinkovic-Savic. Parman pitkäaikaispotilaat jatkavat edelleen nokkahuiluosastolla, lisäksi käskyttäjä D’Aversalla on huolenaan liuta kyseenalaisella pelikuntostatuksella riplailevia veivareita.

Inter – Roma

Sama laulu jatkuu; vapautuneesti saadaan pelata. Inter on varmistanut mestaruuden, Roma taistelee suurella todennäköisyydellä ainoastaan sarjan seitsemännen sijan hallussapitämisestä sekä uudesta Conference League -paikasta. Se, kiinnostaako roomalaisia aikuisten oikeasti kyseinen liiga, onkin sitten oma juttunsa.

Kokoonpanojen suhteen saattaa homma mennä arvailuksi, sillä pientä kierrätystä lienee luvassa. Interiltä ovat varmuudella sivussa Alexandar Kolarov sekä Arturo Vidal. Roman poissaololista on tutun pitkä, mutta kentälle saadaan varmasti raavittua varsin maistukainen miehitys – etenkin yläkertaan.

Pelivalinnat

Isken sisään singleä sinällään riskikkäämmän tuplan, joka pitää sisällään seuraavat kohteet:

Lazio-Parma yli 3 maalia, kerroin 1,59 Inter-Roma yli 3 maalia, kerroin 1,83

Tasan kolmella maalilla kohteen mitätöityminen edessä. Lisää valintoja sivullani.

Kertoimet ovat kirjoitushetken kertoimia ja saattavat muuttua. Lisää kertoimia tästä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän