Veikkausliigassa nähtiin sunnuntaina melkoinen maali-ilottelu, kun IFK Mariehamn teki kolme maalia kolmessa minuutissa.

Erinomaisesti kautensa aloittanut IFK Mariehamn voitti kotikentällään sarjanousija AC Oulun numeroin 3-1 (3-0) Veikkausliigassa sunnuntai-iltana.

Kotijoukkue teki vartin kohdilla kolme maalia ainoastaan kolmen minuutin sisään. Ensin osui Muhamed Olawale, sitten Joel Mattsson ja lopuksi Mohammed Abubakar. AC Oulun maalivahti Yann-Alexandre Fillion haparoi jokaisessa osumassa.

Oululaisten päävalmentaja Jyrki Ahola teki tauolla harvinaisen tempun, kun hän otti maalivahti Fillionin vaihtoon. Toiselle jaksolle maalinsuulle tuli Juhani Pennanen. AC Oulu piristyi toiselle jaksolle. Jere Kallinen kavensi jakson alussa, ja lisäpaikkojakin oli, mutta enempää maaleja ei ottelussa nähty.

Sunnuntain toisessa ottelussa Inter kaatoi kotikentällään FC Hakan viime hetken voittomaalin turvin numeroin 2-1.