Blades ja WBA korkkaavat Valioliigan viikkokierroksen

Blades ja West Brom korkkaavat Valioliigan 22.kierroksen, eikä maaliodottama Bramall Lanen kamppailuun ole korkealla.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Sheffield United majailee Valioliigan taulukon viimeisenä, mutta Chris Wilderin ryhmä ei ole ollut niin huono, mitä sijoitus antaa ymmärtää. Tästä esimerkkinä vierasvoitto 1-2 Old Traffordilta toissakierroksella ja edellispelissä Man City voitti teräskaupungin ylpeyden vain 1-0.

West Bromwich Albion löytyy myös putoamisviivan alapuolelta, joten illan pisteet ovat erityisen tärkeitä molemmille joukkueille. Sam Allardycen luottomieheksi on noussut viime aikoina brassipeluri Matheus Pereira, jonka maaleilla WBA on haalinut pisteitä kasaan. Maaleja kaivataan kipeästi tänäänkin ja Big-Samilla on varmasti toivelantit heitettynä Pereiran maaliputken jatkumolle.

Blades on kertoimien puolesta ennakkosuosikki kohtaamiseen, mutta itse uskon tästä hyvin tasaista vääntöä loppuun saakka. Pelivalinnan puolesta suurin kiinnostus löytyy molempien tekemän maalin suhteen, jolle saa tarvittavan kakkosen kertoimen. Pelillisesti vahvempi kotijoukkue ei ole maaleilla juhlinut, mutta tänään ei ole huippujoukkue vastassa. Samoin uskon myös West Bromin kalinapallon toimivan heikompaa joukkuetta vastaan, vähintään maalin verran.

LYÖ VETOA!

Tällä lapulla mentiin eiliseltä jatkoon!

 

Edellinen artikkeliIlveksen superlupaus Naatan Skyttä siirtyy Ranskaan
Seuraava artikkeliArsenalille tappio kahden miehen alivoimalla – David Luizin ulosajo herätti tunteita

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän