Ilveksen superlupaus Naatan Skyttä siirtyy Ranskaan

Suomalaisen jalkapallon suurlupaus, 18-vuotias Naatan Skyttä, siirtyy ranskalaisen Toulouse FC:n riveihin 4,5 vuoden sopimuksella.

Skyttä on kulkenut läpi koko Ilveksen pelaajapolun. Veikkausliigadebyyttinsä hän teki elokuussa 2018 ottelussa Turun Palloseuraa vastaan. Kokonaisuudessaan Veikkausliigaotteluita hänelle on kertynyt 29 kappaletta, joissa hän on onnistunut maalinteossa yhdeksän kertaa.

Skyttä on ollut ulkomaalaisten seurojen kiikarissa jo muutaman vuoden ajan, mutta hän on aiemmin kokenut, että llves on ollut hänelle sillä hetkellä paras paikka kehittyä pelaajana.  Lukuisista vaihtoehdoista lopulta Toulouse FC osoittautui seuraksi, johon nuorukainen halusi siirtyä.

Toulouse FC on tällä hetkellä Ranskan 2. Liigassa toisena, ollen vahvasti kiinni nousussa maan pääsarjaan.

”Erittäin hyvät ja odottavaiset fiilikset ovat tällä hetkellä. Tämä on todella hieno mahdollisuus ja odotan jo pääseväni aloittamaan siellä. Aika moni futiksen seuraaja tietää Toulousen, sen verran tunnettu seura on kyseessä. Suurseura ja iso kaupunki Ranskassa, mikäs sen parempi lähtökohta olisikaan”, kommentoi Skyttä Ilveksen verkkosivuilla.

Lähde: Ilves 
Kuvankaappaus: Toulouse FC

— —
LUE MYÖS: Veikkausliigan otteluohjelma julkaistu – kausi käynnistyy 10. huhtikuuta

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän