Arsenalille tappio kahden miehen alivoimalla – David Luizin ulosajo herätti tunteita

Valioliigassa nähtiin tiistai-iltana paljon puhututtanut tilanne, kun Arsenalin konkaripakki David Luiz sai suoran punaisen kortin.

Wolverhampton kaatoi kotikentällään Arsenalin numeroin 2-1 (1-1) Valioliigassa tiistai-iltana. Wolverhamptonin tasoitusmaaliin johtanut tilanne avausjakson lopussa herätti tunteita.

Pallo pelattiin Wolverhamptonin Willian Josélle, joka oli avopaikassa. Takaviistostosta tilanteeseen tullut David Luiz kompastui ja samalla Jose kaatui. Erotuomari antoi saman tien suoran punaisen kortin Luizille, vaikka monien tulkintojen mukaan Luiz ei edes koskenut Joseen.

Joao Moutinho teki 2-1-voittomaalin heti toisen jakson alussa. Arsenal-molari Bernd Leno hölmöili itsensä puolestaan suihkuun 72. minuutilla. Leno tuli vastaan rankkarialueen ulkopuolelle, arvioi pallon lentoradan väärin ja osui palloon kädellään.