Jääkö Burnley totaalisesti Man Cityn jyrän alle?

Burnley ja Manchester City ovat vastakkain iltakahdeksalta alkaen, kun kotijoukkue taistelee tuulimyllyjä vastaan Turf Moorella.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Tuplauksessa ollaan edetty kolmannelle päivälle ja jatketaan eilen toimivaksi todettua linjaa sinkkukohteiden suhteen.

Burnleyn historia Man Cityä vastaan on kevyesti todettuna murheellinen. City on dominoinut keskinäisiä viime vuodet ja tänään on ainekset saman teeman jatkumolle. Valioliigan kärjessä majaileva Taivaansiniset on puhjennut alkukauden vaikeuksien jälkeen todelliseen huippukuntoon.

Viikon Valiovihjeessä pureudutaan tähän samaiseen otteluun, runsaasti dataa hyödyntäen. Valiovihjeen pääset lukemaan kokonaisuudessaan >tämän linkin kautta.

Cityn terävyyden jatkumoon luottoa siis piisaa, jonka myötä uskaltaa hakea pientä overia tiskiin. Sarjakärki tulee kohtaamaan huippukohtaamisessa Liverpoolin tulevana viikonloppuna, mutta materiaalin laajuus on sitä tasoa että se voi jopa tehdä hyvää overia ajatellen. Nälkäiset rotaatiopelaajat saavat paikan tehoilla!

NAPPAA ENSITALLETUSBONUS!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän