2000€ jackpotin jahtaukseen kahden kohteen kupongilla

2000€ jackpotin jahtaukseen lähdetään kahden kohteen kupongilla, mukana niin Bundesliigaa kuin Englannin mestaruussarjaakin.

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on triplata aloituspanoksensa (10-30€) perjantaista sunnuntaihin, eli kolmen päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotin!

Coolbetin Joulukalenterissa yli 45 000€ edestä palkintoja!

Ottelu #1 Union Berlin – RB Leipzig

Bundesliigan perjantaikattaus tarjoilee herkkua jälleen kerran, kun Köpenickissä Union Berlin isännöi RB Leipzigia. Vieraat ovat paperilla suosikki viemään kolme pistettä mukanaan, mutta itse uskon asetelman olevan hieman tasaisempi. Vieraiden kokoonpanossa on leveyttä, mutta on tänään myös useampi avauksen mies sivussa.

Lapulle tiensä löytääkin kohde, joka edellyttää osuakseen useamman maalin. Samaisen kohteen kanssa olisi juhlittu näiden jengien edellismatsissa, kun Union oli vahvempi numeroin 2-1. Eiköhän tänäänkin molempien toimesta verkon heilutusta nähdä ja tuo 2.5 maalin linja saadaan sitä myötä ylitettyä.

Ottelu #2 Fulham – Bournemouth

Vaadittava kolmosen kerroin saadaan täyteen, kun heitetään lapulle myös Englannin toiseksi korkeinta sarjatasoa. Tarjolla onkin Championshipin kärkikamppailu, kun läntisessa Lontoossa nähdään Fulhamin ja Bournemouthin taisto.

Joukkueet ovat karanneet hieman omille lukemilleen jo divarissa ja mitä todennäköismmin suorat nousijat mittelevät tänään paremmuudstaan. Fulham on Craven Cottagella suosikki, mutta pelikohdetta ei kaiveta voittajavedoista. Sen sijaan uskotaan Bournemouthin onnistuvan maalinteossa vähintään kertaalleen, vaikka maaliodottama ei tänään taivaissa olekaan. Kerroin kuitenkin kelpuutetaan.

TRIPLAUKSEEN!

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän