Taye Taiwo siirtyy Kakkosessa pelaavaan SalPaan

Kakkosessa pelaava Salon palloilijat on tehnyt kovan kaappauksen! Isoilla areenoilla urallaan pelannut Taye Taiwo Saloon.

— — —
Coolbetin Joulukalenterissa yli 45 000€ edestä palkintoja!
— — —

Zlatan Ibrahimovichin seuratoverina AC Milanissa Italian Serie A:ssa ja Valioliigaa Queens Park Rangersissa pelannut vasen laitapuolustaja 36-vuotias Taye Taiwo ja Salon Palloilijat ovat tehneet kauden 2022 kattavan pelaajasopimuksen.

TSEKKAA TÄMÄ:

Taiwo on suomalaiselle jalkapalloyleisölle tuttu pelaaja Veikkausliigasta HJK:sta ja RoPS:sta kausilta 2016-2020, jonka jälkeen hän on edustanut Palm Springs Star:a ja ASD Sant’Angelo 1907:a. Taiwo on edustanut urallaan muun muassa AC Milania, Marseillea, QPR:ää ja Kiovan Dynamoa, sekä osallistunut Nigerian maajoukkueen mukana vuoden 2010 MM-kisoihin.

”Olen erittäin onnellinen voidessani palata Suomeen ja tulla mukaan SalPan hienoon nousuprojektiin. Suomi on toinen kotimaani ja olenkin erittäin kiitollinen tästä mahdollisuudesta. Haluan edelleen voittaa yhtä paljon kuin aiemminkin urallani, ja tavoitteellinen projekti Salossa kuulosti todella hienolta.”

”Haluan tuoda mukanani kaiken kokemukseni, asenteeni ja iloisuuteni joukkuetovereitteni ja salolaisen jalkapallon hyväksi”, kommentoi Taiwo SalPan verkkosivuilla.

Ykköseen nousua tavoitteleva Salpa julkisti jo aiemmin Kakkosen tasolle kovia hankintoja, kun TPS-pelaajat Oskari Jakonen ja Elmo Heinonen palasivat Saloon.

Lähde: SalPa

Edellinen artikkeli2000€ jackpotin jahtaukseen kahden kohteen kupongilla
Seuraava artikkeliTriplaus & day 2: Bayern vahvoilla Klassikerissa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän