Triplaus & day 2: Bayern vahvoilla Klassikerissa

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on triplata aloituspanoksensa (10-30€) perjantaista sunnuntaihin, eli kolmen päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

Veikkaa Valioliigan tuloksia ja taistele 2000€ potista!

Eilinen Triplaus uiskenteli nätisti maaliin ja kahden kohteen setillä kokeillaan jatkopaikkaa tänäänkin. Kärkihevosten kyydissä mennään, sillä Bundesliigan kärkitaistossa luotetaan tiukasti Bayerniin. Tämä illan Der Klassiker noudattanee samaa rutiinia kuin niin kovin usein ennenkin: Bayern menee omaa kyytiään.

Westfalenstadionilla on viime vuodet vietetty lähinnä punaisten voitonjuhlia näissä kekkereissä. Kotietu onkin ainoa syy, miksi Bayernia ei lähdetä kokeilemaan tasoituksella, eikä kotietukaan ole täysissä raameissaan tällä kertaa. Koronasyistä Dortmundissa saa ottaa vain pienen siivun yleisöä katsomoon.

Erling Håland on taas pelikunnossa ja alati vaarallinen heiluttamaan verkkoa, mutta 90 minuutin aikaikkunassa tämä kääntyy vieraille. Isketään vierasvoittoa sillä ehdolla, että myös vähintään kaksi osumaa koko ottelussa nähdään.

Kolmosen kerroin täytetään toisella vierasvoitolla, tällä kertaa läntisestä Midlandista. Vastakkain Wolves ja Liverpool, suosikkeja tietysti vain yksi. Kloppin joukkio on ollut kovassa iskussa, eritoten Mo Salah, joka tuntuu tekevän kentällä tällä hetkellä mitä huvittaa.

Wolves-luotsi Bruno Lage on tehnyt joukkueen peräsimessä hyvää työtä, mutta illan vastus on vaan liian kova. Poolin tulivoima tiedetään hyvin, mutta Wolvesin kolmessa edellispelissä on nähty ainoastaan yksi maali. Eiköhän tänään saada muutos siihen ja samoilla spekseillä kohde sisään kuin Bundesliigankin matsiinkin.

Coolbetin Joulukalenterissa yli 45 000€ edestä palkintoja!

Edellinen artikkeliTaye Taiwo siirtyy Kakkosessa pelaavaan SalPaan
Seuraava artikkeliVideo: Union Berlinin maalivahdilta melkoinen hörppäys Bundesliigassa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän